JOUW MOND IS ONS VERHAAL
défenses naturelles

Jouw 
mond
is ons
verhaal  

Jouw
mond
is ons
verhaal

line1
GEÏNSPIREERD DOOR DE KRACHT VAN JOUW MOND

GEÏNSPIREERD DOOR DE KRACHT
VAN JOUW MOND

Onze monden zijn de thuisbasis voor wel meer dan 100 miljard bacteriën, waarvan er veel een cruciale rol spelen in het gezond houden van je mond en tanden. Zendium, met natuurlijke enzymen en proteïnen, stimuleert goede bacteriën en vermindert slechte bacteriën*, om zo de mond op natuurlijke wijze te beschermen.
*Verwijst naar bacteriën in tandplak gerelateerd aan tandvleesgezondheid en tandvleesproblemen, die significant veranderden in een klinische studie van 14 weken met 102 deelnemers.

line2
Dr Henk Hoogendoorn

INNOVATIEVE BIOWETENSCHAP

Ons verhaal begint in Scandinavië, in 1969, als Dr. Henk Hoogendoorn, een microbioloog, vastberaden is om een tandpasta te ontwikkelen die de mond op een natuurlijke manier beschermt.

Dr. Hoogendoorn deed onderzoek naar de manier waarop onze monden op natuurlijke wijze bacteriën controleren om de tanden en het tandvlees te beschermen. Met zijn inzichten ontwikkelde hij een tandpasta die dezelfde natuurlijke enzymen en proteïnen gebruikt als de mond om de oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen te bestrijden. Zendium was geboren. Een tandpasta die de natuurlijke wijze van beschermen ondersteunt, zonder anti-bacteriële middelen.

line4
bioscience scandinave

BEWEZEN SUCCES IN SCANDINAVIË

Scandinavië is op dit moment een van de meest vooruitstrevende markten van de wereld op het gebied van mondverzorging.

Veel Scandinavische tandheelkundige experts en professionals raden Zendium aan bij hun patiënten. Zendium is in Scandinavië onder tandartsen en mondhygiënisten het meest aanbevolen merk.

Sinds de lancering in Denemarken, heeft Zendium 35 jaar aan gepubliceerd onderzoek en ervaring verzameld en is het een van de leidende merken in Denemarken geworden.

line3
Zendium Scandavian
Back to top