ONS VERHAAL

 • Ons verhaal begint in Scandinavië, met Dr. Henk Hoogendoorn die in 1969 onderzoek deed naar de manier waarop onze monden op natuurlijke wijze onze tanden en ons tandvlees beschermen. Als resultaat van dit werk, had hij de inspiratie om Zendium tandpasta te ontwikkelen, met natuurlijke enzymen en proteïnen om de oorzaken van tandheelkundige problemen op natuurlijke wijze te helpen bestrijden.

  * Marktonderzoek uitgevoerd door Ipsos in de periode van oktober tot november 2015 onder 608 tandartsen in Scandinavië.

  ONTDEK MEER
  N.1 aanbevolen merk
 • seperator

INNOVATIEVE BIOWETENSCHAP

 • Wist je dat je mond een thuisbasis is voor meer dan 100 miljard bacteriën? Tandheelkundige problemen worden veroorzaakt door slechte bacteriën, echter goede bacteriën beschermen de mond juist op natuurlijke wijze. Sterker nog, goede bacteriën kunnen de groei van slechte bacteriën tegengaan*. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Zendium ruimte geeft aan goede bacteriën, om zo de oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen te helpen bestrijden. *Verwijst naar bacteriën in tandplak gerelateerd aan tandvleesgezondheid en tandvleesproblemen, die significant veranderden in een klinische studie van 14 weken met 102 deelnemers.

  ONTDEK MEER
  INNOVATIEVE BIOWETENSCHAP
 • seperator
 • Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium tandpasta de goede bacteriën in je mond binnen 14 weken stimuleert*.
  WEEK 1 AND WEEK 14

  Goede bacteriën die de mondweerstand verbeteren.
  Slechte bacteriën die de mondweerstand verlagen.
  Bacteriën die geen invloed hebben op de mondweerstand.

  Enkel bacteriën die significant veranderden zijn weergegeven.
  De afbeeldingen dienen slechts voor illustratieve doeleinden.
  *Verwijst naar bacteriën in tandplak gerelateerd aan tandvleesgezondheid die significant veranderden in een wetenschappelijke studie van 14 weken met 102 deelnemers.
 • seperator

MILD EN EFFECTIEF

 • Zendium is mild maar effectief en gebruikt dezelfde natuurlijke enzymen en proteïnen die van nature al in de mond aanwezig zijn. Met een regelmatig gebruik, beschermt Zendium je mond op natuurlijke wijze door goede bacteriën te stimuleren en slechte bacteriën te verminderen, en zo de oorzaken van tandheelkundige problemen te helpen bestrijden.

  ONTDEK MEER
  GEÏNSPIREERD DOOR DE KRACHT VAN JOUW MOND
 • seperator
 • seperator
Back to top